Octrooibureau Novopatent

kantoorOctrooibureau Novopatent is een, in Almere gevestigd, onafhankelijk Nederlands octrooibureau dat uitvinders terzijde staat bij het beschermen van hun uitvindingen.

Omdat Octrooibureau Novopatent een klein bureau is, kunnen zowel zakelijke als privé-uitvinders effectief worden geholpen met de persoonlijke aandacht die voor het adequaat beschermen van hun uitvinding nodig is!

Een groot voordeel is dat ons octrooibureau de kosten laag kan houden, wat direct in uw voordeel uitwerkt! De ervaring en kennis van een beëdigd Nederlands en Europees octrooigemachtigde gaan hierbij gepaard met een gunstig tarief.

Door de persoonlijke aandacht die Octrooibureau Novopatent u biedt, krijgt u bij ons meer dan alleen een octrooiaanvraag voor wat u heeft uitgevonden. Altijd zal de bescherming die u krijgt zo ruim mogelijk gekozen worden. Maar ook wanneer uw uitvinding onverhoopt reeds bekend blijkt te zijn, denkt Octrooibureau Novopatent met u mee om alternatieven te vinden om tot een nieuwe uitvoeringsvorm te komen waardoor u alsnog een sterk octrooi kunt krijgen.

Adres

Top Tower, 6e verdieping
Busplein 36 
1315 KV Almere

036-5389307 
036-5389111 (fax) 
06-55800281

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Copyright 2011-2017